Afbeelding 1
Afbeelding 2
Afbeelding 3
Afbeelding 4
Afbeelding 5
Afbeelding 7

Bedrijfsinfo

Mulder Muziekinstrumenten is gevestigd in het mooie dorp Staphorst. Vanaf 2006 houden wij ons bezig met verschillende soorten muziekinstrumenten. Het begon eerst met het verkopen van verschillende instrumenten. We plaatsten advertenties in het Reformatorisch Dagblad en in verschillende Kerk/Gezinsbladen zoals De Saambinder, De Wachter Sions en de Gezinsgids. Naast de positieve reacties van onze klanten, kregen wij steeds vaker de vraag of wij ook meerdere instrumenten konden leveren. Stap voor stap is ons assortiment uitgebreid.

Neem rustig de tijd om onze producten online te bekijken. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze showroom in Staphorst waar u de mogelijkheid heeft om onze instrumenten te proberen. Om uw individuele wensen optimaal te kunnen beantwoorden, bezoek graag op afspraak.

Inmiddels hebben veel particuliere klanten, muziekscholen, (basis)scholen en lespraktijken vanuit Nederland de weg naar Staphorst gevonden.. Ook versturen wij met een leuke regelmaat instrumenten naar het buitenland.
Wij houden ons echter niet alleen bezig met de ‘verkoop’ van instrumenten. Zodra de instrumenten vervaardigd zijn, worden deze door ervaren musici nagekeken en gescreend. Dit doen we heel bewust om ons te onderscheiden en kwaliteit te garanderen. Tegelijkertijd blijven wij marktconforme prijzen hanteren! Wij hebben tevens ervaren reparateurs/stemmers achter de hand voor defecte/ontstemde instrumenten. Wilt u een vrijblijvende indicatie van de reparatie/stem kosten? Neem gerust contact met ons op.
Zoekt u een instrument of accessoire dat niet op onze website staat? Laat het ons weten! Wellicht hebben wij de mogelijkheid om deze voor u te bestellen. Wij zijn u graag van dienst!

Waarom Mulder Muziekinstrumenten...

  • Voor 16:00 uur besteld, binnen 24 uur geleverd. De bestellingen van zaterdag wordt op maandag verzonden.
  • Kwaliteit gegarandeerd.
  • 3 jaar garantie. Vraag naar de voorwaarden.
  • Ervaren reparateurs/stemmers van instrumenten.
  • Zeer goede prijs/kwaliteitverhouding.
  • De instrumenten worden vooraf gescreend door ervaren musici.
  • Niet goed, geld terug.

Mulder Muziekinstrumenten… Het adres voor betrouwbaarheid, kwaliteit en totaliteit…!


Hopelijk tot ziens/horens D.V.
 
Met vriendelijke groet,
Mulder Muziekinstrumenten.
Roelof Mulder